Chinese
Leave Your Message
Pehea e koho ai i kahi hoʻololi micro

Nūhou

Pehea e koho ai i kahi hoʻololi micro

2024-01-25

Mai nānā aku ma mua o Dongnan, kahi ʻoihana hana kūikawā i hana ʻia i ka ʻoihana mai ka makahiki 1987. Me ka nānā ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka huahana, ka hana ʻana, ke kūʻai aku, a me nā lawelawe ma hope o ke kūʻai aku, ua kūpaʻa ʻo Dongnan i ka hoʻolako ʻana i nā mea hoʻololi micro kiʻekiʻe a me nā huahana e pili ana i e hoʻokō i nā pono like ʻole o kāna mea kūʻai.


Ke koho ʻana i kahihoʻololi micro, pono e noonoo i kekahi mau kumu nui.

ʻO ka mea mua, e noʻonoʻo i ka noi kikoʻī āu e hoʻohana ai i ka micro switch. Pono paha nā noi like ʻole i nā ʻano hoʻololi micro like ʻole, no laila he mea nui ke koho ʻana i hoʻokahi i hoʻolālā ʻia e kūpono i kāu mau pono.


A laila, makemake ʻoe e noʻonoʻo i nā koi uila o kāu noi. Loaʻa kēia i nā mea e like me ka volta, ka manawa, a me nā helu mana. He mea nui e koho i kahi micro switch hiki ke mālama i nā koi uila o kāu noi me ka pilikia ʻole; ʻO kekahi mea nui e noʻonoʻo ai i ke koho ʻana i kahi micro switch ʻo ia nā kūlana kaiapuni e hoʻohana ʻia ai. No ka laʻana, manaʻo paha kāu noi e koi i kahihoʻololi micro wai . I kēlā hihia, makemake ʻoe e hōʻoia ua hoʻolālā ʻia ka hoʻololi āu e koho ai e pale i ka ʻike ʻana i ka makū a me nā mea ʻē aʻe.


Ma waho aʻe o kēia mau mea, makemake ʻoe e noʻonoʻo i nā mea e like me ka nui a me nā koho kau ʻana o ka micro switch. E ʻike ʻoe i nā ʻano microswitch he nui, e komo pū me nā hoʻololi micro wai,nā hoʻololi rotary,nā hoʻololi mana , a oi aku. Me kā lākou laina huahana nui a me ka hoʻokō ʻana i ka maikaʻi, hiki iā ʻoe ke hilinaʻi e loaʻa iā ʻoe ka micro switch kūpono no kāu mau pono. Haʻaheo ʻo Dongnan i ka hāʻawi ʻana i nā ʻano hoʻololi micro kiʻekiʻe i hoʻolālā ʻia e hoʻokō i nā pono like ʻole o kāna mea kūʻai.


Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi micro switch maʻamau a i ʻole kahi koho kūikawā, hiki iā ʻoe ke hilinaʻiʻo Dongnan Electronics Co., Ltd. e hāʻawi i ka hopena kūpono. Ma waho aʻe o kāna ākea ākea o nā micro switch, hāʻawi pū ʻo Dongnan i ka lawelawe mea kūʻai aku maikaʻi loa a me ke kākoʻo ma hope o ke kūʻai aku.


I ka hopena, i ka wā e koho ai i kahi micro switch, he mea nui e noʻonoʻo i nā koi kikoʻī o kāu noi, a me ka maikaʻi a me ka hilinaʻi o ka huahana. Me Dongnan Electronics Co., Ltd., hiki iā ʻoe ke hilinaʻi e ʻike ʻoe i ka micro switch kūpono no kāu mau pono, i kākoʻo ʻia e ka lawelawe kūʻai aku a me ke kākoʻo.