Chinese
Leave Your Message
Fa

Tala Fou

Fa'amatalaga i le fa'amutaina o le 'auai i le "China Micro Switch Top Ten Brand Network Voting" gaioiga

2023-12-19

 

Aiga faaeletonika i Sautesasae ma tagata faatau ma uo:

 

Fa'afetai tele mo lou fa'alogo i le "China Micro Switch Ten Brand Network Voting" fa'atulagaina e le "Brand Ranking Network" ma mo lou fa'atuatuaga ma le lagolago i Southeast Electronics. Mai le ogatotonu o Iuni e oo mai i le taimi nei, e le mafai ona matou faia e aunoa ma lau lagolago malosi ma lou alofa. Ou te fia faailoa atu lou agaga faafetai tele mo lenei mea.

 

I le ogatotonu o Iuni, na iloa ai ma le le iloa o le itu i sautesasae o le Electronics sa aʻafia i le palota o le sefulu ituaiga fesoʻotaʻiga o le micro switch a Saina. Ona o lo latou alofa mo Southeast Electronic Brand ma le lagona o le mamalu o le kamupani, ua tuʻuina atu e le aufaigaluega le tele o le naunautai e auai i le palota. Ua tuleia i le toatele o tagata faatau ma uo. Ae i le umi o faiga palota, na matou maua ai le tele o mea le talafeagai:

 

1, o lenei mea na tupu e leʻi mauaina se faʻaaliga poʻo se valaʻaulia i le itu i sautesasae eletise. I le tulaga o tagata faigaluega talafeagai uma a le kamupani, o loʻo tuʻuina i matou e le au faʻalapotopotoga i luga o le lisi o gaioiga, ma e le faia le suʻesuʻega autu ma le malamalama o le kamupani. O le faʻasalalauga o gaioiga e masalosalo.

 

2, i le ogatotonu o Iulai, o le tulaga faaeletonika i sautesasae sa i le tulaga muamua. Na maua ai e le mafai ona palota malie le finagalo faaalia o tagata faatau ma uo, ae o se mea masani le palota mo isi kamupani, ma e le o mautinoa le amiotonu o ana gaioiga.

 

3. Pe a fesoʻotaʻi le anomaly palota i luga o le upega tafaʻilagi, e maua ai e le tuʻuina atu e le faʻasalalauga pepa faʻatagaina ma faʻatagaina e soʻo se setete poʻo faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu poʻo faʻalapotopotoga faʻapisinisi, ma maua ai isi tulaga faʻavae, e pei o lipoti o asiasiga, tulaga lelei, faʻasoa maketi. , ma isi tulaga fa'ata'atia e tu'uina atu e fa'alapotopotoga fa'aletulafono e aunoa ma se fa'ailoga e filifilia se'i vagana le aofa'i o palota. O le le faaituau ma le pule o taunuuga e masalosalo.

 

I se aotelega, matou te talitonu o lenei gaioiga e leai se faʻamatalaga, saʻo ma le le faʻaituau. Fa'afeagai ma le "tulaga sa'o ma fa'amaoni" ua leva ona tu'ufa'atasia o mea tau eletise i sautesasae. E tusa ai ma mea o loʻo i luga, ua matou lafoina se tusi i le tagata lagolago, ma taʻutino atu ma le faʻamaoni ua alu ese mai le mea na tupu talu mai Iulai 31, 2018, ma fai atu foi i le faʻalapotopotoga e tape uma faʻamatalaga i luga o le "brand net" o le eletise i sautesasae. Fa'atapula'a e Share Ltd e 'alofia ai le fa'asesēina o le maketi microswitch.

 

Mai le taimi nei, e le toe auai le eletise i sautesasae i soʻo se gaioiga o le "palota tele fesoʻotaʻiga e sefulu o le micro switch a Saina", ma o loʻo i ai i le itu i saute sasaʻe le aia tatau e suʻesuʻe atili ai le matafaioi faaletulafono a le faʻalapotopotoga.

 

 

O le faʻamatalaga lea!

 

Ou te toe faapea atu, ou te fia faailoa atu laʻu faafetai i oʻu aiga uma ma uo o loo lagolagoina Saina i sautesasae.

Fa