Chinese
Leave Your Message
O a ni puipuiga mo le fa'aogaina ole microswitch e le susu?

Tala Fou

O a ni puipuiga mo le fa'aogaina ole microswitch e le susu?

2023-12-19

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le atinaʻeina ma le mamanu o le microswitch e le susu ua faʻateleina ma sili atu le alualu i luma, o le faʻagasologa o togafitiga e le susu e sili atu ona faʻamalosi, ma maua ai aʻafiaga tumau i faʻaaliga faʻaoga eseese. O nisi o suiga fa'aleaganu'u e tele tupe gau ma maualuga tau fa'agaioiga. O le mea lea, ina ia faʻaitiitia le leiloa o le augatupulaga fou o suiga i le faagasologa o le gaioiga, e manaʻomia pea le tele o taumafaiga i le faagasologa o suʻesuʻega ma atinaʻe ma mamanu. E faʻafefea ona faʻaitiitia le gau o le gaioiga ole microswitch e le susu? O a ni puipuiga mo le fa'aogaina ole microswitch e le susu? Sei o tatou faailoa atu:

Suavai micro ki

1, Metotia e faʻaitiitia ai le gau o le gaioiga ole microswitch e le susu:
1. I le taimi o le faʻaogaina o le microswitch e le susu, o le a faʻafesoʻotaʻi luga o vaega i totonu. O le tele o gaioiga, o le tele foi lea o le gau o vaega. O le mea lea, e tusa ai ma le R & D ma le mamanu, o le maualuga o le malosi o le vaega e mafai ona faʻaleleia, o se auala e faʻaitiitia ai lona gau. O le togafitiga i luga ole vaega e mafai ona maua ai le sili atu o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma sili atu le umi pe a faʻaaogaina.
2. Suia le mamanu fausaga masani o le susu microswitch e mafai foi ona faaitiitia le gau. Aemaise lava pe a faʻaitiitia le faʻaogaina o le fausaga, o le a umi atu le taimi, aemaise lava ona o lona faʻatinoga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia i lenei faagasologa. E le gata o le a leai se faʻaletonu i le taimi o le faʻagaioiga, ae mafai foi ona faʻalauteleina le ola tautua.
3. O le isi auala e faʻaitiitia ai le gau o le faʻaogaina o le microswitch e le susu o le faʻaitiitia lea o le faʻalavelave faʻafefe. Naʻo le taimi lava e laʻititi ai le feteʻenaʻiga, o le ofuina i luga o le pito i totonu o le a faʻaitiitia tele, ma o le a umi atu le ola tautua. O le mea lea, e na'o le pu'eina o le manatu autu o le fa'aitiitia o le fete'ena'iga i lenei itu e mafai ai ona tatou maua se fa'agaioiga saogalemu ma mautu.
2、 Puipuiga mo le faʻaaogaina o oloa:
1. Pe a faʻapipiʻi le laina, pe a faʻaaogaina le uta i luga o le laina, e mafai ona matala, faʻaleagaina ma matua ona o tulaga, o lea e tatau ona gauai atu pe a faʻaaogaina.
2. Pe a faʻaaogaina laupapa faʻasalalau lolomi ma laupapa faʻasalalau e ese mai i latou na fautuaina, ona o le aʻafiaga o le vevela, e tatau ona faʻamaonia atoatoa le tulaga o le uelo i luma atu.
3. O le uelo lona lua e tatau ona faia pe a uma ona toe faʻaleleia le vaega uelo muamua i le vevela masani. O le fa'avevela faifaipea e mafai ona fa'aleagaina ai le va'aiga, fa'amama fa'amau, pa'u ese ma fa'aleagaina uiga eletise.
4. Mo le faʻapipiʻiina o le uelo faʻagogo, e manaʻomia ona faʻamaonia tulaga o le gaosiga moni.
5. O le ki e tatau ona fa'agaioia sa'o e tagata ma e le tatau ona fa'aogaina mo galuega fa'ainisinia.
6. Pe a faʻaogaina le ki, pe a faʻaaogaina le uta faʻamaonia, e mafai ona faʻaleagaina le ki. Fa'aeteete 'aua ne'i fa'aoga sili atu nai lo le malosi fa'atonu i le ki.
7. Faʻamolemole aloese mai le oomiina o vaega faʻaogaina mai le itu.
8. Mo le ituaiga paʻu mafolafola, taumafai e oomi le vaega ogatotonu o le ki. Mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e tatau ona gauai faʻapitoa i le gaioiga o le 'au i le tulaga oomi pe a oomi.
9. A maeʻa ona faʻapipiʻi le microswitch e le susu, pe a faʻamaʻaʻaina le pipii o isi vaega e ala i le ogaumu faʻafouina toe faʻaleleia, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi la matou kamupani.
10. O mea o loʻo faʻataʻamilo i le masini atoa e faʻaaoga ai le ki o le a maua ai le kesi pala, lea e ono taʻitaʻia ai le le lelei o fesoʻotaʻiga, ma isi. Faʻamolemole faʻamaonia atoatoa muamua.
11. O mea e fa'afeso'ota'i ai carbon ei ai uiga o le suiga o le fa'afeso'ota'i ona o le mamafa o le mamafa. Pe a faʻaaogaina le vaeluaga vaʻavaʻa eletise-ituaiga, e tatau ona faʻaaogaina pe a uma le faʻamaoniga atoatoa.